Goes | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Automobilist veroorzaakt levensgevaarlijke capriolen

maandag 08 juni 2015 verkeersdelict

Goes - Maandagmorgen wisten agenten na een wilde achtervolging op de Middelburgsestraat een aanrijding tussen twee auto's te voorkomen.

De politiemeldkamer kreeg rond 07.15 uur een melding dat een bestuurder vaneen personenauto mogelijk onder invloed van een verdovend middel verkeerde. Demelding werd doorgegeven en agenten kwamen de auto tegen op de 's HeerHendrikskinderendijk. Ze keerden snel om en zetten de achtervolging in.

De auto negeerde twee keer het rode verkeerslicht . Op de kruising met deDeltaweg moesten andere automobilisten uitwijken om een aanrijding te voorkomen.De bestuurder van de auto kreeg voor de rotonde tevergeefs een stopteken. Deauto ramde vervolgens de betonnen rand van de rotonde en hierna de zogenoemdevarkensruggen naast de rotonde. Hierna reed de bestuurder de Middelburgsestraatin.

De bestuurder stuurde van links naar rechts. Inmiddels stond het zwaailichten de sirene van de politieauto aan. De agenten zagen een 25-km-auto van degemeente Goes en dachten dat de bestuurder van de achtervolgde auto eenaanrijding met deze auto ging veroorzaken. Hierop besloten ze om de auto totstoppen te dwingen. Het voertuig ramde de politieauto. Hierna wilde debestuurder achteruit rijden, maar dat werd door de agenten voorkomen door desleutels uit het contact te trekken.
De 61-jarige bestuurder uit Hulst was sterk onder invloed, vermoedelijk vanmedicijnen. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werddoor een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag van dit onderzoek is overongeveer twee weken bekend. De bestuurder zal later verhoord worden. De schadeaan de politieauto viel mee.

Soortgelijke berichten

Jonge treinsurfer speelt met zijn leven
Koog Aan De Zaan dinsdag 16 juni 2015

Persoon vlucht na aanrijding
Burgerbrug donderdag 17 november 2016

Arrestatie in onderzoek naar treinincidenten
Berghem donderdag 23 maart 2017

Dronken bestuurder botst tegen geparkeerde auto's
Ossenisse zondag 15 maart 2015

Man vast na gevaarlijk rijgedrag Rotterdam
Rotterdam donderdag 11 april 2013

Levensgevaarlijke actie leidt tot aanhoudingen
Maassluis vrijdag 23 september 2016

Hennepkwekerijen geruimd in woningen in Arnhem en Doesburg
Arnhem donderdag 02 april 2009

Man aangehouden voor doorrijden na aanrijdingen
Utrecht vrijdag 08 april 2016

Auto tegen boom Bestuurder ernstig gewond
Heino donderdag 04 februari 2010

Getuigen van inbraken gezocht
Hilversum maandag 23 februari 2015

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio