Jongen aangereden, automobilist vergeet iets essentieels

maandag 25 juli 2016

Goes - Afgelopen donderdag 21 juli om ongeveer 17.15 uur fietste een 11-jarige jongen uit Goes vanuit de Evertsenstraat in de richting van Goes-Zuid. Hij fietste over het fietspad bij de Van Hertumweg en toen hij ter hoogte van de Agrimarkt reed, werd hij aangereden door de bestuurder van een donkerblauwe BMW. De bestuurder heeft niet netjes zijn gegevens doorgegeven aan de jongen, maar hij reed de parkeerplaats op, vermoedelijk om een boodschap te doen.

Volgens de jongen keek hij wel even wat er gebeurd was, maar reed hij daarna gewoon door. Hij heeft niet gevraagd aan de Goesenaar hoe het met hem was, en nam zelfs niet de moeite om uit de auto te stappen. De jongen is op het fietspad ten val gekomen en liep kneuzingen op aan zijn been. Hiervoor heeft hij zich onder behandeling van de huisarts en het ziekenhuis moeten stellen. Ook ontstond lichte schade aan zijn fiets.

De jongen, die veel van auto’s weet, is heel zeker van zijn zaak als hij vertelt wat voor auto hem aanreed. Dit betreft een donkerblauwe BMW met een Nederlands kenteken. De politie is dus op zoek naar de persoon (blanke man) die afgelopen donderdag in een BMW bij de Agrimarkt is geweest om 17.15 uur ’s middags. Deze persoon, of mensen die iets meer kunnen vertellen over de aanrijding of het betrokken voertuig, wordt verzocht zich te melden bij de politie in Goes. Dit kan in persoon op het bureau, maar u kunt ook bellen met 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes