Goes | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Aangehouden na verlaten plaats ongeval

ongeluk

Goes - Woensdagmiddag rond 17:00 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes aangehouden door de politie omdat hij was weggereden van de plaats waar hij een ongeval had veroorzaakt. Deze automobilist had verzuimd om zijn gegevens achter te laten bij de auto waaraan hij schade had veroorzaakt, iets wat hij wel verplicht is om te doen.

De parkeerplaats waar de automobilist geparkeerd stond bevond zich vlakbij het politiebureau. Binnen in het bureau hoorden verschillende agenten een harde klap, gevolgd door het geluid van een autoalarm. Hierop zijn ze naar buiten gegaan om te kijken wat er gaande was. Zij zagen een personenauto met verhoogde snelheid wegrijden, een andere auto met behoorlijke schade achterlatend. Door de agenten is het kenteken van de vertrekkende auto direct doorgegeven aan de politiemeldkamer en hierop volgde een zoekactie door Goes.

Uiteindelijk kregen ze de verdachte in de buurt van zijn woning in het vizier. De 20-jarige Goesenaar is aangehouden als verdachte van het verlaten van een ongevalsplaats en hij is overgebracht naar het bureau. Het rijbewijs van de 20-jarige jongeman is ingevorderd, omdat hij al diverse keren in soortgelijke incidenten betrokken was geweest. Saillant detail in deze zaak: de jongeman kwam net uit het politiebureau waar hij als verdachte gehoord was in een andere zaak waar hij ook was doorgereden na het veroorzaken van een aanrijding. Een onderzoek naar zijn rijvaardigheid zal worden ingesteld door het CBR en voorlopig mag deze man geen motorvoertuigen meer besturen.

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na verlaten plaats ongeval
Purmerend

Met drank op tegen fietsbrug gereden
Drachten

Aanhouding na verlaten plaats van een ongeval
Lelystad

Vrouw rijdt door na aanrijding
Goes

Aanhouding na verlaten plaats ongeval
Ijmuiden

Man aangehouden na verlaten plaats ongeval
Moerdijk

Aanhouding na achtervolging Ermelo
Ermelo

Man aangehouden na mishandelen partner
Eindhoven

Auto te water
Drachten

Aangehouden voor mishandeling en bedreiging
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio