Politie vraag hulp filmend publiek

maandag 26 december 2016

Goes - De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling voor een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt op zondag 25 december. Hierbij liep een portier van een discotheek een gebroken kaak op. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat omstanders de mishandeling hebben gefilmd. De politie komt graag in contact komen met deze getuigen zodat we deze beelden mee kunnen nemen in het onderzoek.

De vechtpartij vond plaats op zondag 25 december rond 0.30 uur voor de discotheek. Er ontstond op straat een opstootje waarbij ook de portiers van de discotheek het moesten ontgelden. De vier mannen die bij dit opstootje betrokken waren gingen er vandoor, maar konden elders in het centrum worden aangehouden. Na verhoor mochten deze mannen naar huis maar zij zijn nog steeds verdachten.

 

De politie is nog op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak. Mocht u een van de slachtoffers kennen? Of bent u een van de slachtoffers? Of heeft u beelden van dit geweldsincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes