Jongen slaat uitgaanspubliek met riem

zondag 11 december 2016

Goes - In een café aan de Grote Markt is afgelopen nacht gevochten. Hierbij zijn enkele mensen geslagen met een riem. De politie wil graag spreken met gedupeerden.

Omstreeks 00.34 uur wordt een 19-jarige man uit de gemeente Reimerswaal door omstanders aangewezen als de persoon die in en bij een café op de Grote Markt mensen heeft geslagen met een riem. Op dat moment zien agenten dat hij zijn riem terug in zijn broek steekt.

Een staandehouding volgt, maar de jongen is niet erg meewerkend en verzet zich hevig tegenover de agenten. Een eveneens 19-jarige jongen komt zijn kompaan te hulp en duwt daarbij een agent op de grond. Uiteindelijk worden beiden met behulp van pepperspray in de boeien geslagen en afgevoerd. Omdat andere omstanders zich ook met de aanhoudingen bemoeien wordt een diensthond preventief uit de auto gehaald om hen op afstand te houden.

Een van de aangehouden jongens is tijdens het transport nog niet voldoende afgekoeld. Tijdens de rit schopt hij met veel geweld tegen de tussenwand en het plafond van de auto. Hierbij is het is plafond vernield. Ook scheldt hij de agenten aanhoudend uit. Bovenop de geweldpleging heeft hij nu ook een aangifte van vernieling aan zijn broek hangen.

 

De 19-jarige verdachte die met een riem geslagen zou hebben en de politieauto heeft vernield is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zijn vriend zit nog vast op het politiebureau in Goes.

 

De politie wil graag spreken met mensen die door één van de verdachten met een riem geslagen zijn en hiervan alsnog aangifte willen doen. Ook mensen die getuige zijn geweest van dit incident kunnen zich melden via 0900 8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes