Goes | straatinfo

drugs politie meldingen

Vijf aanhoudingen na drugsactie

drugs

Goes - De politie heeft donderdag 13 april in een woning aan de Kamperfoeliestraat drie mannen uit Goes (42, 26 en 23 jaar oud) opgepakt. Ze worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Elders in Goes werden nog twee mannen opgepakt in verband met het onderzoek.

Op basis van anonieme tips heeft de recherche een onderzoek ingesteld naar het pand. Er zouden drugs vanuit de woning verhandeld worden. Het flexteam van de politie heeft een inval gedaan. Daarbij werden drie mannen aangehouden. De woning is vervolgens onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. Daarbij zijn harddrugs aangetroffen. Daarnaast nam de politie geld, drugs, telefoons en een auto in beslag. Het drietal is vastgezet voor verder onderzoek.

Eerder op de dag werden aan de Ringbrug en Vogelzangsweg ook twee mannen (32 en 30 jaar oud) opgepakt. Zij worden verdacht van drugsbezit en drugshandel. Dit tweetal is na verhoor op vrije voeten gesteld.

Soortgelijke berichten

Negen aanhoudingen bij drugsactie
Oss

Aanhoudingen na drugsactie Terneuzen
Terneuzen

Vijf aanhoudingen bij drugsactie Toulonselaan
Dordrecht

Drie aanhoudingen bij drugsactie
Budel

Aanhoudingen bij drugsactie
Cuijk

Aanhoudingen tijdens grote drugsactie
Eindhoven

Negen aanhoudingen bij drugsactie
Oudbeijerland

Vier aanhoudingen bij drugsactie
Eindhoven

Grote integrale drugsactie, 12 aanhoudingen
Enschede

Zeven aanhoudingen bij drugsactie Oss
Oss

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio