Treinreiziger aangehouden na kopstoot conductrice

vrijdag 10 maart 2017

Goes - Vrijdagmorgen is in de trein op het station een man aangehouden, omdat hij een conductrice had mishandeld.

Het incident gebeurde rond 8.45 uur in de trein vanuit Vlissingen richting Goes. De man werd door enkele reizigers in bedwang gehouden, terwijl de politie werd geïnformeerd. Agenten gingen naar het station. De man werd in de trein aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 26-jarige inwoner uit Dordrecht.

Het bleek dat de man de NS-medewerkster een kopstoot had gegeven, nadat zij hem om een plaatsbewijs had gevraagd. De veroorzaker staat bij de politie bekend om vele overlastmeldingen. De politie stelt hier een onderzoek naar in.

De conductrice (37) deed op het politiebureau aangifte. Ze hield geen letsel aan het incident over. Agressie en geweld tegen hulpverleners is onacceptabel en wordt niet getolereerd. Bij dit soort incidenten volgt altijd een reactie namelijk: aangiftes worden altijd opgenomen, daders worden met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht, en tegen de daders wordt een driemaal zo hoge straf geëist.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes