Getuigen zien autoinbraak, verdachte aangehouden

maandag 26 september 2016

Wilhelminadorp - Zondagavond zat een stel in hun auto op de parkeerplaats aan de Katseveerweg in Wilhelminadorp. Het was rond 19.15 uur dat zij getuige werden van een inbraak in een andere geparkeerde auto.

De twee zagen een auto stoppen op de parkeerplaats. Uit de auto stapte een man die even bleef rondhangen op de parkeerplaats. Opeens liep hij naar een Duitse personenauto toe, sloeg een ruit in en pakte spullen uit de geparkeerde auto. Hierna stapte hij weer in zijn eigen auto en reed er snel vandoor.

Door het stel werd het kenteken van de auto van de inbreker genoteerd en ze belden de politie. Omdat ook de rijrichting van de auto bekend was bij de politie, zijn agenten op zoek gegaan naar het voertuig en de verdachte. De auto werd aangetroffen op de parkeerplaats van Boszicht in Goes en de verdachte is daar ook aangehouden. Het betrof een man van 34 uit Ouwerkerk. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar in verzekering gesteld. Vandaag wordt hij verder gehoord over de zaak. Bij de man zijn goederen aangetroffen die afkomstig waren uit de auto van de Duitse toeristen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes