Verdachte van fietsdiefstal aangehouden

woensdag 19 april 2017

Goes - De politie arresteerde woensdag 19 april rond 12.30 uur op de Wijngaardstraat een 20-jarige man uit Goes op verdenking van fietsdiefstal. De fiets was een week eerder op de Kolveniershof gestolen.

De politie ontving woensdag 12 april aangifte van de diefstal van een elektrische fiets op de openbare weg. De diefstal was op een camera vastgelegd waardoor een goed signalement bekend was. Een week later zagen agenten op de Wijngaardstraat een man lopen die voldeed aan het signalement. Met toestemming van het Openbaar Ministerie is de verdachte buiten heterdaad aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. De fiets is (nog) niet teruggevonden.

Het is zinvol om camera’s van zowel particulieren als van overheden aan te melden bij “Camera in beeld”. Dit is een politiesysteem, waarop camera’s worden weergeven. Zo heeft de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd in uw wijk, kijkt de politie in het systeem waar er camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien is en neemt vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s. De politie kijkt dus niet live mee met de beelden. 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes