Beelden gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

dinsdag 31 oktober 2017

Goes - In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van een diefstal van een bankpas bij de HEMA aan de Klokstraat en het pinnen met deze gestolen pas bij de pinautomaat aan de Van Doornestraat, beiden op maandagmiddag 19 juni jl.

Een man en een vrouw weten van een bejaarde man (82) aan de achterzijde van de HEMA een bankpas te stelen. Vermoedelijk heeft het duo kort daarvoor de pincode afgekeken, toen de Goesenaar in de HEMA afrekende. Snel daarna werd door twee mannen met deze bankpas bij de pinautomaat van de Rabobank op het parkeerterrein van de Agrimarkt aan de Van Doornestraat een flink geldbedrag gepind. De man, die bij de HEMA de pincode van het slachtoffer afkeek, is dezelfde man, die aanwezig was toen bij de geldautomaat werd gepind.

De camerabeelden in de HEMA en bij de pinautomaat van de Rabobank staan in een speciaal opsporingsbericht (in de loop van vandaag beschikbaar). (Her)kent u een van deze mensen? Bel dan de politie: 0800-6070. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 31 oktober vanaf 21.40 uur op NPO1. Op woensdag 1 november kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.00 uur.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Goes | 112 alarmeringen Goes | Goedkoop Tanken in Goes | Supermarkten in Goes | Weerbericht Goes